Nëse doni të dini se si ishin qytetet shqiptare gjatë komunizmit, atëherë mund të shijoni këto foto të rralla të arkivës.

Fotot janë bërë nga Ferdinando Sciana dhe Martin Parr.

Fotot janë bërë kryesisht në Tiranë, Shkodër e Vlorë, por dhe në Durrës, Fier, Krujë, Himarë, etj.

2-131-696x451

22-31-632x420

17-57-632x420

21-31-638x420

23-30-632x420

4-126-608x420

5-117-630x420

6-113-620x420

9-97-635x420