Për fat të keq jo vetëm në Shqipëri, por kudo në botë po u kushtohet më shumë rendësi vajzave që ekspozojnë vithet apo gjoksin.

Madje, vajzat që duan famë po bëjnë gjithçka që të dalin kudo në media, duke iu servirur këtyre të fundit “produktin” që kërkohet më shumë nga audienca.

Dhe në këtë mënyrë jo vetëm që bëhen të njohura, por marrin edhe kërkesa për punë që iu sigurojnë atyre të ardhura ta majme.

Të njëjtën gjë po bën një shqiptare nga Kosova, por që jeton në Suedi. Arlinda Hoti, vajza që po çmend rrjetet sociale me fotot e nxehta që poston.

Shqiptare, por që jeton në Suedi, Arlinda nuk ka fotografi që nuk ekspozon të pasmet duke i parë ato si një pasuri që e ndan me të tjerët në Internet.