Shkup, 18 nëntor – Prokuroria speciale Fatime Fetainë Maqedoni, ka prezantuar sot rastin e ri ”Shënjestra” ku shënjestrohet Drejtoria për Siguri Kombëtare (DSK) e Maqedonisë, e cila ka kryer përgjime e paligjshme.

Fatime Fetai ka treguar se si kanë arritur materialet deri në duart e Zoran Zaev, i cili i prezantoi ato edhe në publik.

Një i punësuar në DSK ka parë disa materiale audio dhe të transkriptuar nëpër zyrat e DSK-së dhe ia ka dhuruar një personitë dytë jashtë objektit, transmeton Telegrafi. Personi i dytë pastaj ia ka dorëzuar ”bombat” Zaevit.