Amarda Toska ka qenë e ftuar në emisionin Rudina, ku  ka folur rreth biznesit të saj, jetës private e familjes.
Moderatorja dhe sipërmarrësja e njohur ka treguar se për pak ditë do të zhvendosen në shtëpinë e re, e cila është një vilë superluksoze në Tiranë. Ami është shprehur se nuk është turp të jetosh në një vend luksoz për të cilin ke punuar fort.

“Po është e vërtetë. Është në një nga zonat më të mira të Tiranës. Ka shumë personazhe të njohur. Nuk është turp të pranosh që jeton në një vend luksoz sepse ai vend është investim i kthyer mbrapsht i shumë viteve investimin të një pune të fortë që kemi bërë të dy”, ka thënë ajo. (Minuta 8:46)