Diplomati dhe profesori universitar Gjorgji Spasov përmes një postimi në facebook ka shkruar se lideri i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski ka luajtur mendsh.

“Gruevski ka luajt. Më në fund. Kjo lloj paranoje seriozisht është e rrezikshme për shtetin. Ai ende jeton me bindjen se gjithçka që po ndodhë është për shkak asaj se njerëzit nuk e dijnë se ai sa është i mire dhe se sa konkurrentët e tij janë të këqij. Shihet qartë se sëmundja e tij është e pashërueshme dhe alergjike”, ka shkruar profesori Spasov.

burimi: (INA)