Një person ka vdekur dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur nga stuhia më e madhe e rënë në 90 vitet e fundit në Moskë.

Një burrë dhe një grua kanë mbetur të vdekur  në kryeqytetit rus, si dhe shumë njerëz u plagosën nga rrëzimi i pemëve.

Transporti hekurudhor dhe ai i fluturimeve u ndërprenë për shkak të stuhive dhe breshrit.

Më shumë se 4,000 familje u lanë për një kohë pa energji elektrike.