Leeco ka  prezantuar një pjesë të vogël të produkteve të reja sot për të treguar se është serioze që të konkurojë në tregun e SHBA-së. Nëse ju nuk jeni të interesuar në blerjen e një TV  ose telefon të zgjuar , ndoshta ju mund të dëshironi për të blerë një biçikletë. Leeco njoftoi sot se ajo pretendon të jetë “e para biçikletë e zgjuar në botë”, e cila funksion me Android. Ajo gjithashtu ka një pjesë të mirë të karakteristikave të cilat ju nuk mund të gjeni në një biçikletë normale.

Disa nga tiparet në biçikletën e zgjuar Android nga Leeco, përfshijnë një skaner me gjurmë gishtash, ndriçim në bord, 30 ndryshime shpejtësie, një sistem alarmi, dhe vendndodhjen në mesin e karakteristikave të tjera. Ka një ekran me prekje 4 inç në mes të timonit që është mundësuar nga Android.

Prekja u mundëson përdoruesve për të hyrë në karakteristika si udhëtim dhe ndjekja e udhëtimit, komunikimi biçikletë-me-biçikletë me zë, navigacion GPS me zë, muzik, dhe sistem sigurie për biçikletën. Kjo është në thelb një tablet të vogël Android që ofron disa karakteristika të mira që synojnë përmirsimin e përvojës në biçikletë.