Reperi Getoar Selimi ka vite që i është bashkuar skenës muzikore shqipe. Ai që nga fillimi i karrierës ka ndryshuar shumë në pamjen e tij.

Është faqja ‘Vipat e Bllokut’ ata të cilët kanë publikuar një foto ku shihet se reperi ka përjetuar një ndryshim drastik. Duke u nisur nga stili i flokëve dhe mjekrës ai vërtetë ka ndryshuar shumë.

auto_auto_Getoar_Selimi_evoluimi_Vipat_e_Bllokut14845196331484520590