Web-faqja e agjencisë shtetërore serbe të lajmeve “Tanjug” sot është sulmuar nga hakerët.

Në ballinën e kësaj faqeje me flamurin e UÇK-së shkruan “Kosova është Shqipëri” dhe porosia tjetër #jesuisRAMBO, raporton “Alo”.

Web-faqja e agjencisë serbe është rikthyer sërish në funksion normal rreth orës 8:20.

 

tanjug_1000x0