Javën e 20-të të elitës së futbollit vendor e kanë hapur Pelisteri dhe Bregllanica. Skuadra nga Manastiri iu ka gëzuar fitores me rezultatin 2:1. Pas kësaj fitore Pelisteri, tani ka 33 pikë dhe doli në pozitën e tretë. Kryendeshja e kësaj jave do të zhvillohet të dielën, ku në Shkup do të përballen Vardari – Shkëndija. Ky takim do të zhvillohet pa prezencën e fansave mysafir. Në dy tri ndeshjet e tjera të kësaj jave të 20-të do të përballen:- Shkupi – Rabotniçki, Renova – Makedonija Gj.P dhe Sileksi – Pobeda. Të gjitha ndeshjet do të nisin në ora 14:00.

LPFM – Java e XX
Pelisteri – Bregallnica 2:1
Vardari – Shkwndija
Shkupi – Rabotniçki
Renova – Makedonija Gj.P
Sileksi – Pobeda