Qeveria ka sjellur vendim për revizion të punësimeve që janë realizuar pasi janë nënshkruar zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit.

Sipas TV24, qëllimi është që të hetohet nëse ka pasur shkelje të rregullave ligjore dhe çfarë kuadro, në çfarë pozicione janë vendosur në institucionet shtetërore.

Në këtë temë disa herë kishte aluduar edhe ministri i ri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski, i cili më shumë detaje do të zbulojë gjatë ditëve të ardhshme./Telegrafi/