Një lëkundje e lehtë tërmeti është ndjerë orët e para të mëngjesit të sotëm. Tërmeti me magnitutë 3 ballë ka goditur verilindjen e Shqipërisë.
Epiqëndra e tërmetit ka qënë Kurbneshi por lëkundjët janë ndjerë edhe në Kukës dhe Tiranë.
Thellësia e lëkundjes sizmikë kanë qënë në sipërfaqën e tokës.