Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi në intervistën dhënë për Zig- zag në Art Chanell ka thënë se kriza në Maqedoni nuk është ndëretnike, por ka qenë politike.

“Uroj z. Xhaferi për përgjegjësinë që ka marrë dhe është një afrim i mirë dhe kjo pjekuri politike e lidershipit se edhe Maqedonia do të lëviz drejt rrugës së BE-së”, ka thënë Thaçi, transmeton Aktuale.mk.

Ai mes tjerash në këtë intervistë ka thënë se s’ka ndryshim kufijsh.