Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, gjatë vizitës së tij në Lubjanë ka takuar edhe kryeministrat e Sllovenisë dhe të Luksemburgut.
Ai thotë se ka pasur kënaqësinë që t’i takojë dy kryeminstrat e këtyre dy vendeve.
“Në Lubjanë pata kënaqësinë të takoj edhe kryeministrat e Sllovenisë dhe të Luxemburgut, përzemërsia e të cilëve është dëshmia më e mirë e afërsisë dhe miqësisë sonë”, është shprehur ai.