Ish kryeministrit Nikolla Gruevski do t’i gjykohet në mungesë edhe për lëndën “Titanik”. Kështu vendosi gjykatësi Osman Shabani me kërkesë të PSP-së.

Avokati i Gruevskit kërkoi që të ndahet procedura për klientin e tij por gjykatësi nuk pranoi. Në rastin Titanik përveç Gruevskit akuzohen edhe Mile Janakievski dhe Kirill Bozhinovski të cilët sot në gjykatë u sollën nga Burgu i Shutkës. Seanca gjyqësore  vazhdon me prezantimin e bombave për parregullsitë zgjedhore gjatë vitit 2011 dhe 2013.