VIDEO/ Të nderuar shqiptarë të Maqedonisë, shikojeni me vëmendje videon e mëposhtme për votime se si shkon procesi dhe gjithçka tjetër lidhur me votimin e nesërm: Video doracaku edukativ – Zgjedhjet 2016