Pas fotos të ushtarëve shqiptarë me shqiponjë nw kampin e ushtarëve në Greqi ka reaguar ministri grek i Mbrojtjes.

Në një vizitë në kampin e ushtrisë Greke, Kamenos ka dënuar veprimin e ushtarëve shqiptarë dhe ka kërkuar hetimin dhe dënimin e rekrutëve. Ai ka deklaruar se kush nuk ndihet grek është i lirë të kthehet në vendin e tij.

“Ngjarje të tilla nuk lejohen në kampin e ushtrisë greke, ai që nuk ndihet grek mund të kthehet në vendin e tij”

burimi: Shqiperiaime