Vazhdon manifestimi tradicional “Ditët e Agimit 2017”, që mbahet në Zhegër të Gjilanit, kushtuar dëshmorit Agim Ramadani.
Gjatë ditës së sotme do të mbahet “Muza e Agimit” dhe ora e madhe letrare, në ora 15:00 dhe turneu në hendboll në ora 17:00.

Manifestimi ka filluar të hënën dhe do të vazhdojë edhe të mërkurën, me aktivitete të ndryshme.