Kjo është ajo periudhë e vitit kur yjet zhvishen për të pozuar për revistën “Love”.

Kalendari i tyre është kaq joshës, sa pushton botën e shoubizit.

Rita Ora, Stella Maxwell, Emily Ratajkowski dhe të tjerë yje janë shfaqur në videot e “Love”.

Por kulmi duket se ka qenë modelja Barbara Palvin.

Ajo ka rikrijuar skenën e famshme të Sharon Stone në filmin “Basic Instinct”, duke mos i lënë shumë vend imagjinatës.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=3cQepjFakbs

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=6Ia5ky7pPaI

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DfTyYn9_LH8