Partnerët qeveritar VMRO- BDI si duket përveç slloganeve të njejta, mënyrës së zbatimit të fushatës dhe të politikës së njejtë, kanë vendosur që edhe shenjat e gishtërinjëve gjatë fushatës t’i kenë të njejtë, shkruan Fakte.

Nga fotorafitë e publikuara në rrjetet sociale qartë mund të shihet se aktivistë dhe struktura të VMRO-së dhe të BDI-së përshëndesin me tre gishtërinjtë e fundit të dorës, që njëkohësisht është simbol orthodoks serbo-rus./FAKTE.Net

image-0-02-05-14bc69776fa716fdbd39597294fe0195efc02b7cacba3fa7a04bb50b0adf5317-v-300x173image-0-02-05-313e4de2527ff0d7badc83526fc658363814dd601fe6e356ec6b569801ead81c-v-300x169download-5 image-0-02-05-f1e5527afb415e509ac90784fcb34c0411506b7a82b05a10594260212c098c6e-v-300x169