Në emisionin e sotëm “Rruga drejt…”, i ftuar i gazetares Arta Tahiri është lideri i opozitës Zoran Zaev. Gjatë këtij emisioni do të debatohet rreth zgjedhjeve të 11 dhjetorit si dhe për mbështetjen që programi zgjedhor i LSDM-së po has tek popullata shqiptare. Zaev gjatë debatit shprehet i gatshëm të kërkoj falje për të gjitha politikat e gabuara të LSDM-së ndaj shqiptarëve.

Emisioni transmetohet në ora 20:40.