Studiuesi Gjon Keka ka zbuluar një vepër të re për, siç thotë ai, “kthimin dhe triumfet e Skënderbeut në Atdheun e tij”.

Në një email dërguar Telegrafit, ai thotë se kjo vepër është botuar në Grac të Austrisë, më 1718.

“Është shkruar nga Michaelem Talheimb dhe është dedikuar për shfaqje skenike”, thotë ai.

gjk1

 

gjk2