Me datë 07.08 (e hënë) vazhdon me punë web portali Burevesnik. Vazhdon me temë eksplicite seks skandal në majat e ARM-së

Dhe pastaj do të vazhdoj me rend si ç’është rendi…

Këtë në facebook profilin e tij e ka shkruajtur gazetari Zoran Bozhinovski, i cili para se të paraburgoset i njejti shfaqte informata skandaloze për funksionarët e VMRO-DPMNE.

Duke pasur parasysh se sipas Bozhinovski, ajo lënd është e montuar kundër tij, dhe pritet që informacionet e reja të jenë në lidhje me zyrtarët të VMRO – DPMNE.